Litt om barnehagen

Vi er stolte av barnehagen vår som ligger flott til i landlige omgivelser med flott natur, store uteområder og engasjerte ansatte. Barnehagen har store, lyse lokaler. Det er 4 avdelinger, 2 avdeling for 1 - 3 åringer, og 2 avdelinger for store barn (3-6 år). I midten av bygget er det et stort rom som benyttes til fellessamlinger og fysisk aktivitet. Det er 16 ansatte med god kompetanse og erfaring.

Barnehagen åpnet i 1990 og er et samvirkeforetak.

Toppen barnehage ligger innerst i Lensmann Haaversensvei. Det er lite
biltrafikk i området, og vi slipper å krysse eller gå langs trafikkerte veier
når vi er på tur.

Vi har et stort uteområde med god plass til de 63 barna som er hos oss.

Vi har god utsikt over store deler av Skedsmo og nabokommunene

Ved barnehagen er det store friområder som ofte benyttes til aking og skigåing om vinteren og til turer i sommerhalvåret. Vi har skogen i kort avstand fra barnehagen og koser oss med å utforske den. Vi går også på besøk til skolen, biblioteket, butikken mm. Vi har kort vei til bussforbindelse, om vi skulle ønske å dra på lengre turer. Det kan være seg kino, museum, Sørum fritidsgård mm.