Sjekk ut nettsiden til Utdanningsdirektoratet i forhold til dette viktige emnet:

• ÅPEN DAG I BARNEHAGEN VÅR

Skal dere søke barneplass til barnet deres?
    Vurderer dere bytte av barnehage?
    Er dere nysgjerrig på hvordan vi har det i Toppen?
    Da vil vi at du skal ta en tur og hilse på. Vi har åpen dag fredag 17.februar kl 10-12.

• Dugnad 2016

Tusen takk til fantastiske foreldre som har stått iherdig på for barnehagen vår!

• Vi har kommet oss på Facebook!

Endelig har vi kommet oss på Facebook :) Hvis du trykker liker på siden vår kan du følge med på livet i Toppen. Her publiserer vi aktiviteter og små glimt fra hverdagen.

• Planleggingsdag 26.02.2016

Fredagen den 26.02.16 er det planleggingsdag i barnehagen og vi holder stengt.

• Planleggingsdag 12. juni

Det er planleggingsdag fredag 12. juni, barnehagen er stengt!

• Planleggingsdag 15.mai

Vi har planleggingsdag fredag 15. mai, og barnehagen er stengt. Ønsker dere ei god langhelg og fin 17.mai-fering:)

• Planleggingsdag

• Foreldremøte med Stein Kvalheim

Jeg har gleden av å invitere dere på foreldremøte den 19.mars med selveste Stein Kvalheim. Han er en av Norges mest erfarne Mentale Trenere. Stein har erfaring med både toppelite idrett og organisasjoner. Sjekk ut hans hjemmeside på steinkvalheim.no

• Planleggingsdag 30/1-2015

Det er planleggingsdag i barnehagen 30/1-2015, og barnehagen er stengt!

• Planleggingsdag 31/10

• FIDO OG KALLE

Fido og Kalle har vært og showet i barnehagen igjen. Gå inn på albumene og se morsomme bilder av fellessamlingen sammen med barnet ditt. :)

• Velkommen!

Da er høsten her og de aller fleste nye barn har kommet og begynt å bli kjent.
    Vi ønsker alle nye og gamle Toppenbarn velkommen til en ny høst hos oss etter en fantastisk solrik sommer.

• DEN FINE GRILLHYTTA VÅR!

Vi har startet å bruke grillhytta vår og koser oss i varmen fra bålet.

• Toppen Barnehage

TOPPEN - TRYGG OG GOD